HomeMiljonbemanning

Miljonbemanning

Linqs är underleverantörer åt Miljonbemanning och har till uppdrag från Arbetsförmedlingen att driva deras tjänst Rusta & Matcha. Det betyder att vi hjälper arbetssökande att komma ut i arbete eller utbildning på så kort sikt som möjligt. 

Linqs är underleverantörer åt Miljonbemanning

Vi har till uppdrag att hjälpa Miljonbemanning med deras uppdrag från Arbetsförmedlingen att driva tjänsten Rusta & Matcha.

Miljonbemanning är ett kompetensföretag med mål att göra samhället till en bättre plats för oss alla. Med jobben i fokus arbetar vi främst med personaluthyrning och rekrytering. 

På Miljonbemanning vill de hjälpa dig att hitta ett nytt jobb. De utgår från just dig som person och din situation för att stötta dig på bästa sätt. Du har dina erfarenheter och din kompetens och vi kan arbetssökning. Vi Linqs får du individuellt stöd av coacher och handledare för att snabbt ta dig ut i arbetslivet.

För att snabbt hitta ett nytt jobb är det viktigt med lokala nätverk. Det har vi. Vi har kontakt med arbetsgivare inom många olika branscher. Vi hjälper till med att hitta de dolda jobben på arbetsmarknaden, det vill säga de som inte annonseras ut.

Rekrytering

När vi rekryterar så samarbetar vi med arbetsmarknaden och lyssnar till det rekryterande behovet för att sedan matcha det med lämpliga kandidater eller genom uppsökande av kandidater (headhunting).

Bemanning

En bemanning kan ske på en mängd olika sätt, när vi bemannar så har vi fått ett uppdrag från en arbetsgivare och bemannar baserat på arbetsgivarens behov och krav på kandidater.

Matchning

En matchning innebär att vi kopplar ihop arbetsgivare med intressanta jobbsökande genom gemensamma nämnare som båda parterna söker och har förutsättningarna för.

Arbetsträning

En arbetsträning sker hos ett företag och är en länk mellan jobbsökande individen och företaget. Företaget ger möjligheter att öva upp kunskaper som krävs för en anställning.

Nätverk

När du som företagare ingår i vårt nätverk för företag så får du förhandsinformation och ingår på en unik funktion som gör att du har möjlighet att forma framtidens medarbetare tillsammans med oss.

Hitta kontor

Vi finns representerade på flera orter från Karlstad till Stockholm.

Kom igång med Arbetsförmedlingens Rusta & Matcha

Läs mer om Rusta & Matcha och skriv in dig för att snabbt komma vidare. 

Låt oss göra det tillsammans

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och ta del av intressanta möjligheter i din region.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Shopping Basket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du vill ha vårt nyhetsbrev! Registrera dig här nedan så kommer du igång.