HomeArbetsträning

Arbetsträning kan leda till anställning

Som ny i sin roll kan det vara svårt att veta exakt vad man ska göra, vad som förväntas av en och hur saker och ting går till i en komplex miljö. Genom att arbetsträna får du chansen att testa dig fram och både du och arbetsgivaren får testa samarbetet.

Arbetsträning

En arbetsträning behöver inte alltid handla om att kunna börja eller återgå till ett arbete, det kan även handla om att testa sig fram vad som fungerar för en själv och om samarbetet passar bra mellan dig och arbetsgivaren.

Arbetsträning innebär att du under en begränsad tid får vara på en arbetsplats och delta i verksamheten. Du får möjlighet att utföra arbetsuppgifter med hjälp av handledning. Det kan handla om att delta i en arbetssituation, till exempel med att testa på ett yrke som du tidigare kanske inte haft erfarenhet av. Du får också bekanta dig med krav och förväntningar, tider att passa och arbetskamrater att förhålla dig till. Genom att arbetsträna kan du få erfarenhet och referenser som kan underlätta för dig att få ett jobb. Eller så leder arbetsträningen till en anställning.

Så fungerar det
1. Kontakta oss om du är intresserad av att arbetsträning. Tillsammans hittar vi lämpliga företag som passar dig och dina mål.

2. Arbetsgivaren utser en handledare som ska hjälpa dig på arbetsplatsen.

3. Innan du börjar din arbetsträning gör vi en överenskommelse med dig, arbetsgivaren och handledaren. Då kommer vi bland annat överens om vilket stöd du behöver, vilka arbetsuppgifter du ska ha, dina arbetstider och hur länge du ska delta i arbetsträningen.

Vad tidigare kandidater säger om oss

Aidin Issa
Läs mer
Jag tycker ni på Miljonbemanning/LinQS är mycket bra. Jag fick väldigt bra hjälp av er. Ni får fem av fem stjärnor!
Kim Kingsepp
Läs mer
Jag har varit aktuell i Rusta och Matcha under två perioder. Min upplevelse med detta har varit mycket positivt. Min handledare/coach på Miljonbemanning/LinQS har varit väldigt bra. Hon visar ett starkt och fint arrangemang att hjälpa sina klienter att komma ut på arbetsmarknaden. Jag rekommenderar henne stort framförallt för sin drivkraft och sitt serviceinriktade bemötande.
Mohammed Ali
Karlstad
Läs mer
Är så tacksam för den tid och energi som min handledare gett mig och vill varmt rekommendera Miljonbemanning/Linqs som leverantör av tjänsten Rusta och Matcha.
Needar
Läs mer
Rusta och Matcha via personalen på Miljonbemanning/LinQs är jättebra! Jag har fått bra stöd och ni är så duktiga att ge den hjälp man behöver att hitta ett jobb. Jag fick kontakt med en arbetsgivare som jag sommarjobbat hos och jobbar extra hos nu, under mina studier. Fick också stöd med att få aktivitetsstöd istället för lån från CSN när jag nu studerar. Rekommenderar Miljonbemanning/LinQs om man vill få hjälp med att hitta jobb!
Föregående
Nästa

Låt oss göra det tillsammans

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och ta del av viktig information för dig som jobbsökande. I nyhetsbrevet delar vi tips, lediga tjänster, guider och andra intressanta saker som du kan ha stor nytta av.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Shopping Basket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du vill ha vårt nyhetsbrev! Registrera dig här nedan så kommer du igång.