HomeFöretagMatchning

Matcha ditt behov med rätt kompetens

Ibland kan det vara svårt att veta vem man ska anställa, då kan vi hjälpa dig matcha ditt behov mot rätt kompetens i vårt nätverk. Och om rätt resurs inte finns kan vi tillgodose så den jobbsökande får rätt kompetens och passar er verksamhet.

Matchning

Linqs coacher lyfter fram och utvecklar jobbsökande styrkor och färdigheter och matchar det mot efterfrågan på arbetsmarknaden.

Som företagare har du stor inverkan och tillsammans med oss på Linqs är du en viktig nyckelkomponent för jobbsökande kandidater.

När du anlitar oss för en matchning så checkar vi av alla dina behov och jämför dem med våra jobbsökandes kunskaper och erfarenheter och kan på så vis snabbt hjälpa er och den jobbsökande att komma i sysselsättning. Vi arbetar även med Arbetsförmedlingens tjänst Rusta & Matcha. 

Rusta & Matcha
Rusta & Matcha är en del av Arbetsförmedlingens tjänsteutbud för personer som söker arbete eller utbildning. För att delta i Rusta och Matcha behöver du först bli anvisad av Arbetsförmedlingen. Därefter väljer du oss som leverantör. När du valt oss får du en personlig handledare som hjälper dig under resan mot en nytt jobb.

En vanlig matchning
När du kontaktar oss så beskriver du ditt behov och när du behöver resursen på plats. Därefter påbörjar vi en sökning internt och på våra kontor för att hitta den bästa eller de bästa kandidaterna för just er verksamhet. Vi vet att alla företag har olika förutsättningar och arbetar olika och de delarna tar vi med oss när vi söker. 

 

Snabblänkar

Vad tidigare kandidater säger om oss

Aidin Issa
Läs mer
Jag tycker ni på Miljonbemanning/LinQS är mycket bra. Jag fick väldigt bra hjälp av er. Ni får fem av fem stjärnor!
Kim Kingsepp
Läs mer
Jag har varit aktuell i Rusta och Matcha under två perioder. Min upplevelse med detta har varit mycket positivt. Min handledare/coach på Miljonbemanning/LinQS har varit väldigt bra. Hon visar ett starkt och fint arrangemang att hjälpa sina klienter att komma ut på arbetsmarknaden. Jag rekommenderar henne stort framförallt för sin drivkraft och sitt serviceinriktade bemötande.
Mohammed Ali
Karlstad
Läs mer
Är så tacksam för den tid och energi som min handledare gett mig och vill varmt rekommendera Miljonbemanning/Linqs som leverantör av tjänsten Rusta och Matcha.
Needar
Läs mer
Rusta och Matcha via personalen på Miljonbemanning/LinQs är jättebra! Jag har fått bra stöd och ni är så duktiga att ge den hjälp man behöver att hitta ett jobb. Jag fick kontakt med en arbetsgivare som jag sommarjobbat hos och jobbar extra hos nu, under mina studier. Fick också stöd med att få aktivitetsstöd istället för lån från CSN när jag nu studerar. Rekommenderar Miljonbemanning/LinQs om man vill få hjälp med att hitta jobb!
Föregående
Nästa

Låt oss göra det tillsammans

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och ta del av viktig information för dig som jobbsökande. I nyhetsbrevet delar vi tips, lediga tjänster, guider och andra intressanta saker som du kan ha stor nytta av.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Shopping Basket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du vill ha vårt nyhetsbrev! Registrera dig här nedan så kommer du igång.