HomeCoachning

Våra coacher engagerar sig och investerar i dig

Det är stressigt och omtumlande att vara jobbsökande, att känna att man vill men inte kommer vidare. Med våra erfarna coacher vid din sida så är du i goda händer och tillsammans sätter ni den plan som leder dig till målet — nytt jobb.

Coachning

Med våra erfarna jobbcoacher så kommer du snabbare till målet med nytt arbete. Tillsammans sätter ni mål, plan och vad som behöver göras för att du ska kunna ta nästa steg i karriären.

Vi vet att det är stressfullt att få vardagen att gå ihop med hopplösheten att inte ha en fast inkomst från arbete. Våra erfarna coacher hjälper dig att på så kort tid som möjligt gå från hopplöshet till nytt jobb.

Jobbcoach
En jobbcoach arbetar med dig som utgångspunkt, tillsammans tittar ni på tidigare erfarenhet, kompetenser du besitter och vad du vill göra. Gemensamt sätter ni en plan med tydliga mål som beskriver vad du behöver göra för att ta dig till nästa mål. Det gemensamma målet är att du så snabbt som möjligt ska kunna få jobb, så parallellt med att du gör ditt jobb med planen så arbetar coachen nära näringslivet och sitt nätverk och kan genom det möjliggöra öppningar som leder till nytt jobb.

Företagscoach
Även företagsledare och rekryterande personal behöver stöd och coachning, ibland vet man inte exakt vad man söker eller hur man ska gå tillväga för att få in kompetens till företaget eller organisationen. Då finns vi våra coacher här för dig. Tillsammans kan ni skapa en gemensam plan för hur ni ska kunna tillsätta rätt resurser, i rätt tid och som leder till att bolaget utvecklas och behovet tillgodoses. Det kan handla om tillfälliga bemanningar, rekryteringar eller anställningar genom arbetsträning.

Vad tidigare kandidater säger om oss

Aidin Issa
Läs mer
Jag tycker ni på Miljonbemanning/LinQS är mycket bra. Jag fick väldigt bra hjälp av er. Ni får fem av fem stjärnor!
Kim Kingsepp
Läs mer
Jag har varit aktuell i Rusta och Matcha under två perioder. Min upplevelse med detta har varit mycket positivt. Min handledare/coach på Miljonbemanning/LinQS har varit väldigt bra. Hon visar ett starkt och fint arrangemang att hjälpa sina klienter att komma ut på arbetsmarknaden. Jag rekommenderar henne stort framförallt för sin drivkraft och sitt serviceinriktade bemötande.
Mohammed Ali
Karlstad
Läs mer
Är så tacksam för den tid och energi som min handledare gett mig och vill varmt rekommendera Miljonbemanning/Linqs som leverantör av tjänsten Rusta och Matcha.
Needar
Läs mer
Rusta och Matcha via personalen på Miljonbemanning/LinQs är jättebra! Jag har fått bra stöd och ni är så duktiga att ge den hjälp man behöver att hitta ett jobb. Jag fick kontakt med en arbetsgivare som jag sommarjobbat hos och jobbar extra hos nu, under mina studier. Fick också stöd med att få aktivitetsstöd istället för lån från CSN när jag nu studerar. Rekommenderar Miljonbemanning/LinQs om man vill få hjälp med att hitta jobb!
Föregående
Nästa

Låt oss göra det tillsammans

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och ta del av viktig information för dig som jobbsökande. I nyhetsbrevet delar vi tips, lediga tjänster, guider och andra intressanta saker som du kan ha stor nytta av.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Shopping Basket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du vill ha vårt nyhetsbrev! Registrera dig här nedan så kommer du igång.