Linqs är länken mellan dig som jobbsökande och företagen som anställer

För oss på Linqs handlar det om att skapa en hållbar framtid för de som söker jobb och de företagen som anställer. Därför är våra värdeord trygghet, lika värde och nytt jobb alltid i centrum för vårt viktiga arbete.

4/5
I betyg av våra jobbsökanden
100 st

Vi skapade 100 st nya jobbtillfällen 2021

96 %

Av våra jobbsökanden uppskattar vår hjälp

Om Linqs

Linqs är grundat i Örebro av Jonas Mesmer med syftet att ge alla människor samma chans, även de som kanske inte fått en tidigare.

Alla människors lika värde genomsyrar Linqs i alla dess former och utformar själva navet och bolagets DNA. Grunden till bolaget lades 2019 av Jonas Mesmer som önskade en förändring på marknaden och genom Linqs fick han möjligheten att hjälpa människor som kanske inte skulle fått chansen någon annan väg. Idag omfattar Linqs flera kontor och har många anställda vilket leder till att vi kan hjälpa många fler att få en chans till arbete och en lyckad karriär. Linqs finns representerade på flera orter idag och du hittar våra kontor här tillsammans med våra kontaktuppgifter.

Det här är vad vi gör

Linqs förändrar människors vardag genom att skapa arbetstillfällen och koppla ihop människor med arbetsgivare.

Vi står för lika värde, trygghet och nytt jobb; dessa delar är något vi på Linqs eftersträvar varje dag när vi möter människor. Vi ser till att du som jobbsökande har rätt förutsättningar, rätt kunskap och matchar arbetsmarknadens önskemål. På samma sätt arbetar vi med arbetsgivare där de får möjligheten att beskriva sina behov, kunskapsutmaningar och möjligheter till att forma framtidens medarbetare. Allt detta sker i symbios och tillsammans med dig som jobbsökande, på så vis kan vi snabbt och effektivt ge dig rätt förutsättningar som arbetsgivaren är i behov av och forma det till en perfekt matchning mellan dig och ditt framtida jobb.

Vår värdegrund

Trygghet

Att vara arbetssökande är en omfattande psykologiskt hämmande process, den omfattar ekonomisk stress, osäkerhet kring framtiden och en rad andra faktorer. Hos oss förebygger vi detta genom att sätta en plan för dig som jobbsökande. Planens syfte är att så snabbt som möjligt skapa rätt förutsättningar så att du får ett nytt arbete så fort som möjligt.

 

Lika värde

Människors lika värde är en grundförutsättning för mänskligheten, men trots det förekommer det enorma glapp som gör det mer eller mindre omöjligt för en del människor att ta sig vidare från A till B. Linqs minskar de gapen genom att se dig som individ och vilka förutsättningar du har. Genom att se dessa kan vi snabbt och effektivt koppla ihop dig med ett företag som söker efter just dina kunskaper och resurser.

Nytt jobb

Ett arbete är en av grunddelarna i att klara sig i samhället och det är vårt slutgiliga mål att hitta ett nytt arbetet till dig. Det lyckas vi med genom att sätta en plan, genomföra målen i planen och hitta en väg som leder dig till ett nytt arbete. Parallellt med arbete så letar vi efter lämpliga arbetsplatser som skulle passa dig, det gör vi genom vårt stora nätverk för företagare.

Vi är stolta över hur många nya jobb vi skapar varje år

Hela 90% gillar våra processer och hur vi arbetar och 96% av alla jobbsökande värdesätter vår kunskap och hjälp till nytt arbete. För oss på Linqs är det en av de finaste bevisen för att vi är på rätt väg. Och det är bara början.

Låt oss göra det tillsammans

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för företag och ta del av intressanta möjligheter i din region.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Shopping Basket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du vill ha vårt nyhetsbrev! Registrera dig här nedan så kommer du igång.