HomeRusta & Matcha

Så får du nytt jobb genom rusta & matcha 2 hos Linqs

Vi hjälper dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen att hitta rätt jobb eller utbildning!

Linqs erbjuder professionella stöd och guidning för dig som är arbetssökande. Vi matchar dina kompetenser med vårt stora nätverk av arbetsgivare och kan på så vis snabbt förbereda och ge dig ny sysselsättning.

Rusta & Matcha 2

Vi på Linqs stöttar och guidar dig i ditt jobbsökande

Linqs matchar dina kompetenser med vårt stora nätverk av företag och arbetsgivare. Våra erfarna handläggare individanpassar och skräddarsyr en tydlig plan för dig som gör att du snabbt får ett nytt jobb.

Därför väljer många Linqs

Vi är stolt över att så många är nöjda med vårt arbete. Hela 4 av 5 rekommenderar oss och vi vet att det har att göra med vårt genuina intresse av dig som jobbsökande och hur vi på snabbast möjliga sätt kan hitta ny sysselsättning till dig.

Med Rusta & Matcha hos oss får du:

Snabblänkar
Länkar

Så hjälper Linqs dig

Våra handledare finns med dig hela vägen till nytt jobb

Vi inleder vårt gemensamma arbete med att göra en individanpassad plan för dig. Tillsammans planerar vi de aktiviteter och stöd som just du behöver för att på kortast tid möjligen får dig i sysselsättning. Vi tittar på dina unika förutsättningar och behov och matchar sedan din kompetens med vårt stora nätverk av företagare och arbetsgivare.

Steg 3

Boka uppstart med Linqs

När du gått igenom stegen innan så får vi en digital signal hos oss att du är berättigad Rusta & Matcha. Då bokar vi ett datum för uppstart.

Steg 2

Uppge Linqs jobbcenter

När du blivit beviljad Rusta & Matcha hos Arbetsförmedlingen så behöver du uppge Linqs jobbcenter, ort och ett KA-nummer. 

Steg 1

Kontakta Arbetsförmedlingen

På mina sidor hos Arbetsförmedlingen tar du kontakt med din handledare förr att se om du har rätt till  Rusta & Matcha. 

Skräddarsytt för dig

Vi arbetar för dig så du får en långvarig sysselsättning

Vi guidar dig — låt oss kontakta dig!

KA-nummer

Vad tidigare kandidater säger om oss

Aidin Issa
Läs mer
Jag tycker ni på Miljonbemanning/LinQS är mycket bra. Jag fick väldigt bra hjälp av er. Ni får fem av fem stjärnor!
Kim Kingsepp
Läs mer
Jag har varit aktuell i Rusta och Matcha under två perioder. Min upplevelse med detta har varit mycket positivt. Min handledare/coach på Miljonbemanning/LinQS har varit väldigt bra. Hon visar ett starkt och fint arrangemang att hjälpa sina klienter att komma ut på arbetsmarknaden. Jag rekommenderar henne stort framförallt för sin drivkraft och sitt serviceinriktade bemötande.
Mohammed Ali
Karlstad
Läs mer
Är så tacksam för den tid och energi som min handledare gett mig och vill varmt rekommendera Miljonbemanning/Linqs som leverantör av tjänsten Rusta och Matcha.
Needar
Läs mer
Rusta och Matcha via personalen på Miljonbemanning/LinQs är jättebra! Jag har fått bra stöd och ni är så duktiga att ge den hjälp man behöver att hitta ett jobb. Jag fick kontakt med en arbetsgivare som jag sommarjobbat hos och jobbar extra hos nu, under mina studier. Fick också stöd med att få aktivitetsstöd istället för lån från CSN när jag nu studerar. Rekommenderar Miljonbemanning/LinQs om man vill få hjälp med att hitta jobb!
Föregående
Nästa

Låt oss göra det tillsammans

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och ta del av viktig information för dig som jobbsökande. I nyhetsbrevet delar vi tips, lediga tjänster, guider och andra intressanta saker som du kan ha stor nytta av.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Shopping Basket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du vill ha vårt nyhetsbrev! Registrera dig här nedan så kommer du igång.