Linqs förser dig med framtidens medarbetare

När du ingår i vårt Linqsnätverk av företag så får du förmånen att träffa och forma framtidens medarbetare. Vi coachar, matchar och arbetstränar våra deltagare och skapar en koppling mellan dig som arbetsgivare och jobbsökande.

Rekrytering

När vi rekryterar så samarbetar vi med arbetsmarknaden och lyssnar till det rekryterande behovet för att sedan matcha det med lämpliga kandidater eller genom uppsökande av kandidater (headhunting).

Bemanning

En bemanning kan ske på en mängd olika sätt, när vi bemannar så har vi fått ett uppdrag från en arbetsgivare och bemannar baserat på arbetsgivarens behov och krav på kandidater.

Matchning

En matchning innebär att vi kopplar ihop arbetsgivare med intressanta jobbsökande genom gemensamma nämnare som båda parterna söker och har förutsättningarna för.

Arbetsträning

En arbetsträning sker hos ett företag och är en länk mellan jobbsökande individen och företaget. Företaget ger möjligheter att öva upp kunskaper som krävs för en anställning.

Nätverk

När du som företagare ingår i vårt nätverk för företag så får du förhandsinformation och ingår på en unik funktion som gör att du har möjlighet att forma framtidens medarbetare tillsammans med oss.

Hitta kontor

Vi finns representerade på flera orter från Karlstad till Stockholm.

Så kan du använda Arbetsförmedlingens Rusta & Matcha

Linqs är underleverantörer åt Miljonbemanning och har ett uppdrag från Arbetsförmedlingen att driva deras tjänst Rusta & Matcha. Det betyder att vi hjälper arbetssökande att komma ut i arbete eller utbildning så snabbt som möjligt och du som företagare kan gynnas stort av vårt arbete.

Låt oss göra det tillsammans

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för företag och ta del av intressanta möjligheter i din region.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Shopping Basket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du vill ha vårt nyhetsbrev! Registrera dig här nedan så kommer du igång.