HomeRekrytering

Rätt person med rätt kompetens till rätt plats

Det som gör Linqs rekryteringsprocess framgångsrik är att vi sätter människan i fokus och säkerställer att allt är på plats och att kopplingen mellan arbetsgivaren och den tänkta medarbetaren har lika förutsättningar.

Rekrytering

Linqs kopplar ihop företag och organisationer med härliga jobbsökande och skapar en rekrytering utanför det vanliga. Vi vet att vi tillsammans kan göra stor skillnad för såväl människan som arbetsgivaren.

För oss är kandidaterna lika viktiga som uppdragsgivaren, en lyckad rekrytering handlar om engagemang och genuint intresse för människan. Vår arbetsmetod validerar lika värde, trygghet genom processen och förståelse för företaget eller organisationen som gett oss uppdraget.

Klassisk rekrytering

Låt oss måla med en stor pensel tillsammans för att därefter gå ned en nivå och minska bredden för att till slut landa i en perfekt kompetensbrief. Baserat på kompetensbriefen där ert behov är detaljerat beskrivet hittar vi personer eller förser människor vi redan har i nätverket med rätt kunskap så de passar in i rollbeskrivningen och således i er verksamhet.

Interim och Executive Search

Rekryting till nyckelpositioner kan många gånger vara tidskrävande och påfrestande för de inblandade, med hjälp av Linqs unika nätverk kan vi dels söka i rätt forum och dels attrahera personer som inte aktivt söker nytt jobb. Vi når fler kandidater med rätt profil och kompentenser eftersom vi är lyhörda för det som sägs mellan raderna och kan med enkelhet bocka för de kompentenser som saknas genom interna processer. Vi förstår utmaningarna eftersom vi själva varit en del av dem.

Vad tidigare kandidater säger om oss

Aidin Issa
Läs mer
Jag tycker ni på Miljonbemanning/LinQS är mycket bra. Jag fick väldigt bra hjälp av er. Ni får fem av fem stjärnor!
Kim Kingsepp
Läs mer
Jag har varit aktuell i Rusta och Matcha under två perioder. Min upplevelse med detta har varit mycket positivt. Min handledare/coach på Miljonbemanning/LinQS har varit väldigt bra. Hon visar ett starkt och fint arrangemang att hjälpa sina klienter att komma ut på arbetsmarknaden. Jag rekommenderar henne stort framförallt för sin drivkraft och sitt serviceinriktade bemötande.
Mohammed Ali
Karlstad
Läs mer
Är så tacksam för den tid och energi som min handledare gett mig och vill varmt rekommendera Miljonbemanning/Linqs som leverantör av tjänsten Rusta och Matcha.
Needar
Läs mer
Rusta och Matcha via personalen på Miljonbemanning/LinQs är jättebra! Jag har fått bra stöd och ni är så duktiga att ge den hjälp man behöver att hitta ett jobb. Jag fick kontakt med en arbetsgivare som jag sommarjobbat hos och jobbar extra hos nu, under mina studier. Fick också stöd med att få aktivitetsstöd istället för lån från CSN när jag nu studerar. Rekommenderar Miljonbemanning/LinQs om man vill få hjälp med att hitta jobb!
Föregående
Nästa

Låt oss göra det tillsammans

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och ta del av viktig information för dig som jobbsökande. I nyhetsbrevet delar vi tips, lediga tjänster, guider och andra intressanta saker som du kan ha stor nytta av.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Shopping Basket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du vill ha vårt nyhetsbrev! Registrera dig här nedan så kommer du igång.