HomeNätverk för företag

Forma framtidens medarbetare med oss

När du ingår i vårt företagsnätverk så får du möjligheten att forma framtidens medarbetare, ta del av spännande möjligheter, ingå i ett exklusivt nätverk av jobbsökande, jobbcoacher, företagare och möjligheten att ta emot jobbsökande.

Nätverk för företag

Tillsammans med företag och organisationer gör vi dagligen skillnad på arbetsmarknaden. Vi tar ett gemensamt ansvar och jobbar tillsammans för att hitta morgondagens lösningar.

Linqs arbetar med att bygga länkar mellan jobbsökande och företag, det betyder att du som företag eller organisation har enorm vikt i vårt företagsnätverk. Hos oss får du dels möjligheten att träffa intressanta människor, men i synnerhet möjligheten att påverka morgondagens medarbetare. Dina aktuella och framtida behov validerar vi internt och presenterar för våra jobbsökande. Baserat på behoven så formar vi en plan hur vi kan dels hjälpa er resurssätta och dels hjälpa den sökande till att tillgodose era behov genom kompetensinhämtning, arbetsträning eller liknande.

Passar alla företag och organisationer
Vi riktar oss till företag och organisationer med utgångspunkt från där våra kontor finns. Vi arbetar främst i Mälardalen men har emellanåt rekryterings- och bemanningsbehov i andra delar av landet hos våra uppdragsgivare. Oavsett om bolaget är litet eller stort så finns vi här och kan hjälpa er att sätta plan och mål för att sedan hitta rätt personal till er.

Rekrytering
En lyckad rekrytering handlar om engagemang från alla parter, likaså ert engagemang som uppdragsgivare som rekryten och vårt egna engagemang i processen. För att vi ska lyckas behöver vi intervjua er och ta reda på vad ni egentligen söker. Vår arbetsmetod validerar lika värde, trygghet och förståelse genom hela processen och det är därför våra rekryteringar ofta blir så bra.

Bemanning
De flesta bolag och organisationer behöver någon gång extra personal under en begränsad period och då kan vi hjälpa er att resurssätta och skapa de arenor som krävs för att möjliggöra även stora bemanningsuppdrag. Det kan handla om att tillfälligt öka produktionstakten, eller för att resurssätta vikariat, föräldraledighet eller sjukskrivning.

Arbetsträning
Som företag och organisation har du en ytterst viktig funktion när det kommer till arbetsträning. Genom att ge människor en chans att testa på, så öppnar du en dörr till engagemang, ömesidig respekt och lika värde. Tillsammans kan du och jobbsökande hitta vägar framåt och som kan leda till en tillsvidareanställning eller vikariat eller motsvarande. Något som kanske inte skulle ha varit möjligt utan arbetsträning.

Fördelar med vårt företagsnätverk

Group 3

Passar alla företag & organisatiner

Vi arbetar med alla former av bolag och organisationer.

Group 6 2

Arbeta när oss

Genom att arbeta när oss så kommer du närmare våra jobbsökande och skapar ett nära samarbete

Group 5

Hitta personal snabbare

Genom oss kan du snabbt hitta rätt personal eftersom du redan är med i vårt nätverk

Group 6

Påverka & forma

Var med och berätta vilka behov du har så vi kan tillgodo se vad jobbsökande behöver fokusera på för att kunna få nytt jobb

Group 14

Nya kontakter

Bredda ditt nätverk på lokalort och i de städer vi är aktiva. Det kan hjälpa dig i din tillväxt också

Group 3 2

Kunskapsdelning

I nätverket får du ny kunskap genom våra olika aktiviteter och tillsammans med jobbsökande och coacher når ni ny nivå

Registrera dig till nätverket

Här kan du registrera dig som företagare eller organisation för att ingå i vårt nätverk för företagare. Nätverket kostar inget, efter du skickat in din registrering så kommer vi ta kontakt med dig och boka ett möte för att gå igenom allt mer i detalj.

Vår nyhetsbrev för företag

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för företag och ta del av intressanta möjligheter i din region.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Shopping Basket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du vill ha vårt nyhetsbrev! Registrera dig här nedan så kommer du igång.