HomeFöretagIngå i vårt nätverk

Ingå i vårt nätverk för företag

Som företag och arbetsgivare har du en stor inverkan på oss och hur vi tillsammans kan förse er verksamhet med lämpliga rekryter. Genom att ingå i Linqs nätverk för företagare så har du möjligheten att påverka, engagera och göra nytta.

Vårt nätverk

Hos Linqs är du som företagare och arbetsgivare en stor tillgång och något vi värdesätter och vill arbeta nära

Vi vet att de individer vi möter varje dag kan bli en värdefull tillgång i verksamheter, men utan en koppling till näringslivet blir uppgiften att förse människor med nytt arbete i kombination med uppfylla kraven som du som företag har en omöjlig uppgift.

Du som företagare är oerhört viktig för oss och vi vill göra det här arbetet tillsammans med er. Det betyder att när du registrerar dig som företagare hos oss så blir du kontaktad av en person som är väl insatt i vilka behov ni har som företag och lyhörd för hur era processer och behov kan se ut.

Hos oss kan du få hjälp med att bemanna kortvarigt, hitta lämpliga kandidater genom rekrytering, hjälpa till med arbetsträning, men också påverka så en matchning kan ske mellan er och våra jobbsökande. Bemanning, rekrytering, matchning och  arbetsträning kan alla se mycket olika ut och ha olika förutsättningar. Vi anpassar alla processer efter dig som företagare så att vi snabbt kan försätta människor med jobb.

Kontakta oss för att komma igång här nedan, eller besök ett av våra jobbcenter.

Fördelar

Hos oss gör du skillnad och blir en viktig del i vårt arbete framåt. Fördelarna är också stora.

Registrera dig som företagare

Här kan du som företagare registrera dig för att ingå i vårt kostnadsfria nätverk.

Rekrytering

När vi rekryterar så samarbetar vi med arbetsmarknaden och lyssnar till det rekryterande behovet för att sedan matcha det med lämpliga kandidater eller genom uppsökande av kandidater (headhunting).

Bemanning

En bemanning kan ske på en mängd olika sätt, när vi bemannar så har vi fått ett uppdrag från en arbetsgivare och bemannar baserat på arbetsgivarens behov och krav på kandidater.

Matchning

En matchning innebär att vi kopplar ihop arbetsgivare med intressanta jobbsökande genom gemensamma nämnare som båda parterna söker och har förutsättningarna för.

Arbetsträning

En arbetsträning sker hos ett företag och är en länk mellan jobbsökande individen och företaget. Företaget ger möjligheter att öva upp kunskaper som krävs för en anställning.

Nätverk

När du som företagare ingår i vårt nätverk för företag så får du förhandsinformation och ingår på en unik funktion som gör att du har möjlighet att forma framtidens medarbetare tillsammans med oss.

Hitta kontor

Vi finns representerade på flera orter från Karlstad till Stockholm.

Så kan du använda Arbetsförmedlingens Rusta & Matcha

Linqs är underleverantörer åt Miljonbemanning och har ett uppdrag från Arbetsförmedlingen att driva deras tjänst Rusta & Matcha. Det betyder att vi hjälper arbetssökande att komma ut i arbete eller utbildning så snabbt som möjligt och du som företagare kan gynnas stort av vårt arbete.

Låt oss göra det tillsammans

Registrera dig för vårt nyhetsbrev för företag och ta del av intressanta möjligheter i din region.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Shopping Basket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kul att du vill ha vårt nyhetsbrev! Registrera dig här nedan så kommer du igång.